Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 13 Mayıs 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Rakı Dünyasında Bir ilk, Şarkı Söyleyen Rakı 

Rakı Dünyasında Bir ilk : Şarkı Söyleyen Rakı; Efe Yaş Üzüm!

Muhabbetin, Rakının ve Hoş Nağmelerin En Güzeli Efe Yaş Üzüm’de ! 

Rakı Dünyasında Bir ilk :

“Şarkı Söyleyen Rakı; Efe Yaş Üzüm!”

Türkiye’nin ilk yaş üzüm rakısı Efe Yaş Üzüm, yine bir ilki gerçekleştiriyor. Bundan sonra hiçbir zaman rakı sofranız güzel nağmelerden yoksun kalmayacak. Akıllı telefonunuzu Efe Yaş Üzüm Rakısı’nın boynundaki QR koda tutun, 50 şarkılık muhteşem Turkcell Müzik Türk Sanat Müziği listesi anında cebinizde.

Olmaz olmaz demeyin sonunda bu da oldu. Artık rakılar şarkı söylüyor. Türkiye’nin %100 yaş üzümlerinden üretilen Efe Yaş Üzüm Rakısı yine daha önce yapılmayanı yaparak rakı masalarını bir kez daha şenlendiriyor. Akıllı telefonlarını 100 cl, 70 cl,50 cl,35 cl Efe Yaş Üzüm Rakılarının üzerlerindeki QR Code’a tutanlar, dört dörtlük rakı muhabbetlerini anında harika müziklerle tamamlayacaklar. Çünkü,Turkcell Müzik işbirliği ile akıllı cep telefonlarınızı şişelere tuttuğunuz Türk Sanat Müziğinin 50 adet dev eseri telefonunuza gelecek. Dileyenler ise bu güzel muhabbet tüm dostlarla paylaşılsın diye, dinledikleri şarkılarını “efelenensarkilar hashtag”i ile twitter’dan anında paylaşabilecekler.

Efe Yaş Üzüm Muhabbetinize Türk Sanat Müziği’nin Devleri Eşlik Edecek

Efe Yaş Üzüm Rakısı ile akıllı telefonunuza anında gelecek olan Türk Sanat Müziğine damgasını vurmuş isimlerin seslendirdiği bu ölümsüz eserler arasında hangileri yok ki ? Müzeyyen Senar’dan “Şarkılar Seni Söyler”, “Elveda Meyhaneci”, “Sevmekten kim usanır”, Zeki Müren’den “Bir Demet Yasemen”, “Sorma Ne Haldeyim”, “Yıldızların Altında”, Safiye Ayla’dan, “Ah Bu Gönül Şarkıları”, “Bir İhtimal Daha Var”, “Niçin Baktın Bana Öyle”, Hamiyet Yüceses’ten “Kadifeden Kesesi”, “Ada Sahilleri”, Tarkan-Muzeyyen Senar ikilisinden “Benzemez Kimse Sana” bu inanılmaz müzik ziyafetinin sadece küçük bir kısmını oluşturuyor. Bu inanılmaz müzik şölenini bir döneme damgasını vurmuş ve hala zirveden inmeyen birbirinden dev sanatçılar tamamlıyor. Onlar arasında kimler yok ki! Bülent Ersoy, Behiye Aksoy, Münir Nurettin Selçuk, Kamuran Yarkın, Belkıs Özener, Selahattin Erköse, Gönül Akkor, Kamuran Akkor, Coşkun Sabah, Nesrin Sipahi, Şevval Sam, Muazzez Ersoy, Ruşen Yılmaz, Yıldırım Gürses, Melihat Gülses, Sezen Aksu, Berkant, Sertap Erener ve Nev muhteşem sanat kadrosunu oluşturuyor. Bu Efe Yaş Üzümler, bu güzel nağmeler kaçmaz! Bu muhabbet kaçmaz…

Ekleme Tarihi
25.12.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Rakı Dünyasında Bir ilk : Şarkı Söyleyen Rakı; Efe Yaş Üzüm!
Link: Rakı Dünyasında Bir ilk : Şarkı Söyleyen Rakı!




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız