Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 16 Mayıs 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Erkunt Traktör, Avrasya Çiftçisiyle Buluşuyor

Türk otomotiv sektörünün öncü kuruluşu Erkunt Traktör, 9 – 12 Ocak tarihleri arasında 2013 yılının ilk fuarı olan 7. Avrasya Uluslararası Tarım ve Tarımsal Mekanizasyon Fuarı’na katılacak. Fuarda Avrasya çiftçisi ile bir araya gelecek olan Erkunt Traktör, çiftçinin ihtiyacına göre tasarladığı tüm modellerini sektör profesyonellerinin beğenisine sunacak.


Kuruluşundan bu yana geçen kısa zaman içerisinde pazarın 3. büyük oyuncusu olma başarısını gösteren Erkunt Traktör, tarım ve hayvancılık sektörünün profesyonelleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. 2013 yılı fuar maratonuna İstanbul’dan başlayacak olan Erkunt Traktör, 7. Avrasya Uluslararası Tarım ve Tarımsal Mekanizasyon Fuarı’na katılacak.

Erkunt Traktör fuarda yüksek performansları, ergonomik tasarımları, düşük yakıt tüketimleri ve her türlü toprak çeşidine uyum sağlayabilen yapıları ile Türk çiftçisinin beğenisini kazanmış tüm modellerini sergileyecek. Erkunt modellerini yerinde inceleme fırsatına sahip olacak çiftçiler, öneri ve beklentilerini de şirket yetkilileriyle paylaşabilecekler.

Avrasya Tarım Fuarı’nın Türkiye tarım sektörü açısından çok önemli bir platform olduğunu belirten Erkunt Traktör Yurt İçi Satış Müdürü Tolga Saylan, “Bu yılki fuar maratonumuza Avrasya Tarım Fuarı ile başlıyoruz. 2012 yılına başlarken, 2011 yılında verilen teşvikin sürmeyecek olması nedeniyle traktör pazarının %25 oranında daralmasını beklediğimizi ifade etmiştik. Rakamlara baktığımız zaman tahminlerimizde yanılmadığımızı görüyoruz. 2012 yılının yaklaşık 45.500 traktör satışıyla kapanmasını bekliyoruz. 2013 yılına ise geçen seneye kıyasla biraz daha iyimser bir görüşle başlıyoruz. 2013 yılında Pazarda ciddi bir daralma olmayacağını ve 43.000-45.000 civarında traktör satılacağını öngörüyoruz. Bu seneye de önümüze önemli hedefler koyarak başlıyoruz. Bu sene ürün yelpazemizi geliştirmeye, kalitemizin devamlılığını sağlamaya ve ihracatımızı artırmaya yönelik yatırımlar yapmayı planladık. Yatırım hedeflerimizin yanı sıra, bu yıl yine çiftçilerimizle beraber ilerleyeceğiz, özellikle yeni modellerimiz üzerinde çalışırken onlardan aldığımız geri bildirimleri değerlendireceğiz ve ortaya onların ihtiyaçlarını karşılayacak ürünler çıkaracağız. Fuarda yerli ve yabancı sektör profesyonellerine ürünlerimizi inceleme fırsatı sunmanın yanı sıra, kendileriyle fikir alışverişinde bulunma imkânı da bulacağız. Yeni modellerimizi geliştirirken her zaman olduğu gibi onlardan gelen öneri ve talepleri değerlendirecek ve 2013 modellerimiz için yine çiftçi dostlarımızın fikirlerinden ilham alacağız. 2013 yılı fuarlarının da tıpkı geçen sene gibi iyi geçeceğine ve bize önemli katkılarda bulunacağına inanıyorum.” dedi.

Ekleme Tarihi
09.01.2013
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Erkunt Traktör,
Link: Erkunt Traktör, Avrasya Çiftçisiyle Buluşuyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız