Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 10 Mayıs 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Gıda Fuarındaki Ürünler De Denetlenecek 

GIDA FUARINDAKİ ÜRÜNLER DE DENETLENECEK

MERSİN (İHA) - Mersin merkez Yenişehir İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, tüketicinin güvenilir gıdaya ulaşması amacıyla Gıda Fuarı’nda da denetim yapacak.


Yenişehir İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abdülkerim Çiçek, yaptığı yazılı açıklamada, gıda denetim çalışmalarında başarılı bir hizmet sergilediklerini belirterek, vatandaşın sağlıklı ürüne ulaşabilmesi için her ortamda denetimlerini sürdürdüklerini bildirdi. Müdürlük personelinin, 24-27 Ocak 2013 tarihleri arasında Yenişehir Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Mersin 7. Uluslararası Gıda, Gıda Teknolojileri ve Paketleme Fuarı’nda da denetim yapacağı bilgisini veren Çiçek, “Fuarda satışa sunulan gıda ürünleri de denetlenerek tüketicinin güvenilir gıdaya ulaşması sağlanacaktır. Fuar boyunca ziyaretçilerin stantlarda satışa sunulan ürünlerde aksi bir durumla karşılaşmaları halinde fuarda müdürlüğümüz adına açılan standa başvurarak şikayetlerini iletebileceklerdir” dedi.
 
Çiçek ayrıca, stantta müdürlüğün yürüttüğü Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Geleneğini Öğren Geleceğe Taşı” projesinin tanıtımını yapacaklarını kaydederek, “Stantta kadınlarımızın öğrenmiş oldukları yemek ve el işleri sergilenecektir. Mersinlileri, her gün için farklı bir aktiviteyle ziyaretçilere görsel ve lezzet şöleni sergileyecek olan müdürlüğümüzün fuardaki standını ziyaret etmeye davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Ekleme Tarihi
23.01.2013
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Gıda Fuarındaki Ürünler De Denetlenecek
Link: Gıda Fuarındaki Ürünler de Denetlenecek




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız