Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 10 Mayıs 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Alan Bazlı Gelir Desteği Ödemeleri

Perşembe Ziraat Odası Başkanı Arslan Soydan, destekten yararlanmak isteyen üreticilerin evraklarını 30 Nisan tarihine kadar bağlı bulundukları il ve ilçe tarım müdürlüklerine teslim etmeleri gerektiğini söyledi.


Perşembe Ziraat Odası Başkanı Arslan Soydan, destekten yararlanmak isteyen üreticilerin evraklarını 30 Nisan tarihine kadar bağlı bulundukları il ve ilçe tarım müdürlüklerine teslim etmeleri gerektiğini söyledi.

Soydan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bakanlar Kurulu kararı ile alan bazlı gelir desteği ödemelerinin üç yıl daha devam edeceğini anımsattı.

Alınan karar sonrası üreticilerin destekten yararlanabilmeleri için evraklarını 30 Nisan tarihine kadar bağlı bulundukları il ve ilçe tarım müdürlüklerine teslim etmeleri gerektiğini ifade eden Soydan, şöyle konuştu:

"Geride kalan 2012 yılı ödemeleri için destekten yararlanmak isteyen üreticilerimiz evraklarını 30 Nisan tarihine kadar bağlı bulundukları il ve ilçe tarım müdürlüklerine teslim etmeleri gerekiyor. Bunun sonucunda başvuruda bulunan üreticilerimiz 2012 yılı için dekar başına 150, 2013 yılı için 160, 2014 yılı için ise dekar başına 170 lira destek alacak. Ödemelerin hangi tarihte yapılacağı için şuan bir bilgi yok. Ancak ödemelerin fındık hasadına kadar yapılması çiftiler adına en doğrusu olacaktır"

-" Aynı binada hizmet devam ediyor"-

Soydan, Türkiye Ziraat Odaları Birliği'nce tüzel kişiliği sona erdirilen Ordu Ziraat Odası'nın Perşembe Ziraat Odası'nın temsilciliği olarak aynı binada hizmet vermeye devam ettiğini de vurgulayarak, "Ordu Ziraat Odası'na bağlı bulunan üreticilerimiz daha önceden olduğu gibi işlemlerini yine mevcut binada yaptırmaya devam edebilirler. O yönde her hangi bir sıkıntı yok. Aynı personelle, aynı binada hizmet devam ediyor" diye konuştu.
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
06.02.2013
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Alan Bazlı Gelir Desteği, Ödeme, fındık
Link: Alan Bazlı Gelir Desteği Ödemeleri




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız