Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 15 Mayıs 2024 Çarşamba
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Yapı Kredi'den Tarıma Kredi Desteği


Yapı Kredi, Denizli'de Tarımsal Kooperatif Birliği ile kredi protokolü imzalayarak, birlik üyelerine aylık yüzde 0,88 faiz oranıyla kredi fırsatları sunmaya başladı.


Develi köy kahvesinde gerçekleşen imza törenine, Yapı Kredi Perakende Bankacılık Denizli Saha Müdürü Ayşegül Özfidan, Develi, Pamukkale, Yukarışamlı ve Eymir Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Muhammet Öztürk, Denizli Kınıklı Şubesi Şube Müdürü Mustafa Ekmekçi katıldı.

Yapı Kredi Perakende Bankacılık Denizli Saha Müdürü Ayşegül Özfidan, imza töreninde yaptığı konuşmada, Yapı Kredi olarak tarım ve hayvancılık sektörüne büyük destek verdiklerini belirterek, son yıllarda yaşanan kapasite ve üretim artışına paralel olarak bu alanlarda yenilikçi çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Yaygın şube ağlarının bulunduğu bu bölgede müşterilerine hayvancılık ve tarım finansmanı konusunda danışmanlık vererek avantajlı finansman seçenekleri sunacaklarını vurgulayan Özfidan, şunları söyledi:

"Ege Bölgesi'nin tarımsal ve hayvancılık üretimi açısından en zengin beldelerinden biri olan Denizli'de yaptığımız işbirlikleri sayesinde Denizlili çiftçilerimizin tüm tarımsal ihtiyaçlarına yönelik finansman fırsatları sunmaktan büyük mutluluk duyacağız. 2012 sonu itibarıyla Türkiye genelindeki il ve ilçelerde 929 şube sayısına ulaştık. Şubelerimizin olduğu lokasyonlarda ziraat, hayvancılık, sanayi, ticaret odalarıyla anlaşmalar yaparak Türkiye'nin büyüyen ekonomisine ve çiftçilerimizin ihtiyaçlarının giderilmesine katkıda bulunmak istiyoruz. Müşterilerimizi iyi tanıyarak, onların ihtiyaç ve tercihlerine uygun ürün ve hizmetler sunmaya olanak sağlayan tarım ve hayvancılık segment modelimiz sayesinde ziraat odaları, kooperatif ve üretici birliklerimize özel hizmetler veriyoruz. Çiftçilerimiz, üreticilerimiz ve ziraat odalarımızın ihtiyaçlarını çok yakından takip ederek, önümüzdeki dönemde de yeni ürün ve hizmetler sunacağız."

İmzalanan protokol ile birlik üyelerinin Yapı Kredi tarafından sunulan avantajlı tarım ve hayvancılık finansman fırsatlarından faydalanabileceklerine işaret eden Özfidan, "Kooperatif üyeleri, aylık yüzde 0,88 gibi piyasada hiç olmayan bir faiz oranıyla kredi desteğinden yararlanabilecek" dedi.

Ekleme Tarihi
15.03.2013
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: Yapı Kredi, Tarım, Kredi, Destek
Link: Yapı Kredi'den Tarıma Kredi Desteği




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız