Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 25 Nisan 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Ormancılardan Yeni Yönetmeliğe Tepki 

Ormancılardan Yeni Yönetmeliğe Tepki

DENİZLİ (İHA) - Denizli'de görev yapan Orman Muhafaza memurları atama ve yer değiştirme yönetmeliğinin değiştirilmesini istedi.


Denizli’de görev yapan Orman Muhafaza memurları, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde Tarım Orman Çalışanları Birliği Sendikası Toç Bir-Sen 34 numaralı Şube Başkanı Osman Tavşan, öncülüğünde basın toplantısı düzenledi. Toç Bir-Sen 34 numaralı Şube Başkanı Osman Tavşan, çıkan yer değiştirme yönetmeliği ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Orman Muhafaza Memurları ile ailelerinin mağdur olduğunu belirtti.

Tavşan, “Ormancılara uygulanan bu karar ile birlikte sosyal ve özlük haklarının görmezden geliniyor. Çünkü yeri değiştirilen memurlarımızın çoğu evli ve çocuk sahibidir. Bu uygulamanın binlerce Orman Muhafaza Memuru aynı anda çalışma yerlerinden koparmak eğitim gören çocuklarını okullarından söküp almak kurumumuza ülkemize bir yarar getiremeyeceği gibi alınan karar nedeniyle çalışanlarımızın moral ve motivasyonu bozulmuştur. Okulda öğrenim gören ve sınava girecek çocukları vardır. Şimdi zorunlu yer değiştirilirse aile içinde sorunlar çıkacaktır. En azından zorunlu rotasyonun hemen değil kademeli olarak yapılmalıdır. Bir an önce Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve Orman Genel Müdürlüğü’ nü bu yönetmeliği değiştirmeye çağırıyoruz”dedi.

Ekleme Tarihi
21.03.2013
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Ormancılardan Yeni Yönetmeliğe Tepki
Link: Ormancılardan Yeni Yönetmeliğe Tepki




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız