Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 15 Mayıs 2024 Çarşamba
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Tarım Kredi Akaryakıt Filosuna Güç Kattı

TKK Balıkesir Bölge Birliği'nin yaptırdığı 4 adet akaryakıt tankeri Bölge Birliği Müdürü İshak Gündüz ve Bölge Birliği Müdür Yardımcısı Hayati Çivici'nin katıldığı törenle teslim alındı.

Bölge Birliği Müdürü İshak Gündüz, Tarım Kredi Kooperatifleri ortaklarına daha kaliteli, zamanında ve hızlı hizmet edebilmek amacıyla akaryakıt sevkiyatındaki tanker filosunu güçlendirdiklerini kaydederek, amaçlarının üreticilerin ihtiyaçlarını zamanında karşılamak olduğunu vurguladı.

Tarım Kredi Kooperatifleri olarak her zaman hizmetin en kalitesini, güvenle ve zamanında hizmet etmek amacıyla çalıştıklarını ifade eden Gündüz, "Bunun için tarımsal akaryakıt konusunda da

özellikle ortaklarımızın gerek üretim gerek hasat zamanlarında tarımsal amaçlı motorin ihtiyaçlarını zamanında ulaştırmak bizim için çok önemli. Bunun için ihtiyacımız olan 4 yeni araç alıp tanker yaptırdık ve 9 olan tanker sayımızı 13' e çıkardık. Böylece günlük taşıma ihtiyacımız yanında filomuzu da hem gençleştirdik hem de güçlendirmiş olduk. Çiftçilerimize ve Bölge Birliğimize hayırlı olsun" dedi.

Aydın ilindeki özel bir firmaya yaptırılan akaryakıt tankerleri teslim töreninden sonra Bölge Birliği şöförleri tarafından Aydın ilinden Balıkesir'e götürülerek yetkilere teslim edildi.(İHA)

Ekleme Tarihi
22.03.2013
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Tarım Kredi Akaryakıt Filosuna Güç Kattı
Link: Tarım Kredi Akaryakıt Filosuna Güç Kattı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız