Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 09 Mayıs 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Windows Blue 

Windows 8 tutmadı, ‘blue’ piyasaya çıkacak

 
BERLİN (CİHAN)- Amerikalı yazılım şirketi Microsoft tarafından büyük umutlarla geçtiğimiz yıl güz aylarında piyasaya sürülen Windows 8 işletim sisteminde güncelleme yapılacak.

Microsoft şirketinin, dokunmatik ekran (touch-screen) ve masa üstü (desktop) bilgisayarlar için tasarladığı işletim sistemi, müşterilerden çok sayıda şikayet almıştı.

Özellikle başla/start butonunun Windows 8′de kaldırılmasını bir hayli yadırgayan bilgisayar kullanıcılarının başta bu sorun olmak üzere işletim sisteminin pek çok bölümünde sorun yaşadıkları medyaya yansımıştı.

Windows 8 tabanlı tablet veya masa üstü bilgisayar üreten şirketler de işletim sistemindeki sıkıntılar yüzünden müşteri kayıplarından dert yanmışlardı.

Windows 8′in piyasaya sunulmasından sadece aylar sonra, Amerikalı şirket ”Windows Blue” adı altında bir güncelleme/update çıkaracağını açıkladı.

Financial Times’a konuşan Microsoft’un Pazarlama Şefi Tami Reller, söz konusu güncellemeyi bu yıl içinde kullanıma sunacaklarını duyurdu.

Güncellenen sürümde yapılacak değişiklikler hakkında suskun kalmayı tercih eden Reller, ancak kullanıcılardan gelen şikayetleri dikkate aldıklarını belirterek, "Görüyoruz ki kullanıcıların öğrenme ve alışma süreci sorunlu oldu.” şeklindeki ifadelere yer verdi. CİHAN

Ekleme Tarihi
07.05.2013
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: Windows Blue
Link: Windows 8 tutmadı, ‘blue’ piyasaya çıkacak




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız