Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 18 Mayıs 2024 Cumartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Mısır - tmo 


TMO'dan Mısır Üreticilerine 'Randevu' Uyarısı

Toprak Mahsulleri Ofisi Adana Şube Müdürü Mehmet Kaya, bu yıl Mısır alımlarının randevulu yapıldığı uyarısında bulundu.


Kaya, yaptığı yazılı açıklamasında bu yıl Mısır alım fiyatlarının ton başına 640 lira olarak açıklandığını hatırlatarak, 12 Ağustos'tan itibaren ofislerde alımların başladığını belirtti. TMO'nun Çukurova'da kendisine ait 200 bin ton Mısır depolama tesisi bulunduğunu bildiren Kaya, şu ifadeleri kullandı: "Ayrıca bugün itibariyle 200 bin tonluk depo daha kiralanarak alıma açılmıştır. Üreticilerimiz rahat olsunlar. Biz arz edilen bütün mısırı alabilecek kapasiteye sahibiz. Artık TMO bir özel sektör mantığı ile anında çözüm üreten dinamik bir yapıya sahiptir. Üreticilerimizin TMO ile irtibata geçmelerini, acele edip piyasaya ucuz fiyata mısırlarını satarak mağdur olmamaları ve anlayışlı ve sabırlı olup bize güvenmelerini bekliyoruz. Bugün itibari ile Çukurova bölgesinde 22 noktada 25 bin ton günlük boşaltma kapasitemiz mevcut olup bize olan talebin artması halinde bu kapasiteyi artırma imkanımız mevcuttur. Dolayısıyla bütün talepleri sonuna kadar karşılayacağız. Bunun için gerekli bütün tedbirler alınmıştır."

Alımların tamamının www.tmo.gov.tr internet adresinden randevulu şekilde yapıldığı uyarısında bulunan Kaya, üreticilerin istediği güne randevu alamadığı zaman TMO ile irtibata geçip yardım talep edebileceklerini sözlerine ekledi.
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
23.08.2013
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: TMO, Mısır, Üretici, Randevu, Uyarı, Adana, Mehmet Kaya, mısır alımları, randevulu sistem, haber, haberler, tarım, tarım haberleri, tarımsal haberler
Link: TMO'dan Mısır Üreticilerine 'Randevu' Uyarısı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız