Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 16 Mayıs 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 


Bursa Tarım Fuarı için geri sayım başladı

BURTARIM 2013 ile Bursa 6. Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı, 1 - 5 Ekim 2013 tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.


Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, fuar hakkında şu bilgileri verdi: “Tarımsal kaynakları, bereketli toprakları, yüksek üretim gücü ile tarım ve hayvancılık sektöründe önemli yere sahip Bursa şehrinde 11 yıldır başarı ile düzenlenen, sektörün tüm bakışlarını Bursa’ya çevirecek uluslararası nitelikteki Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarları, 29 ülkeden 500’den fazla firma ve firma temsilciliğinin katılımında, 7 ayrı salonda hazırlanmaktadır. Avrasya coğrafyasının dev buluşması olan Fuarlar, Avrupa'dan Asya'ya, Ortadoğu'dan Kuzey Afrika'ya, Kafkaslardan Rusya'ya kadar ülkemizin tarım sektöründe bölgesinin en önemli oyuncusu olması adına önemli bir misyon üstlenen Tüyap tarım fuarlarının en büyük halkasıdır.”

İlhan Ersözlü, 250 bin ziyaretçi hedefi ile hazırlanan fuara, yurtdışından Almanya, Azerbaycan, Belçika, Bosna Hersek, Bulgaristan, Cezayir, Ermenistan, Fas, Fransa, Gürcistan, Güney Afrika Cumhuriyeti, Hırvatistan, Hollanda, Irak, İran, İngiltere, İspanya, İtalya, Karadağ, Kenya, KKTC, Kosova, Lübnan, Makedonya, Meksika, Mısır, Moldova, Özbekistan, Polonya, Rusya, Sırbistan, Suudi Arabistan, Slovenya, Tunus, Ukrayna, Ürdün, Yemen ve Yunanistan ve yurt içinden iş adamlarının katılacağını vurguladı.
 
 
 
 
(CİHAN) 

Ekleme Tarihi
17.09.2013
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Bursa Tarım Fuarı, geri sayım, başladı, Bursa, fuar, Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş, TÜYAP
Link: Bursa Tarım Fuarı için geri sayım başladı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız