Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Nisan 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 


Denizbank Tavuk Üreticileri İle Buluştu

MANİSA (İHA) - DenizBank yöneticileri Soma’da tavuk üreticileri ile kahvaltıda bir araya gelerek sunduğu ürün ve hizmetler ile ilgili bilgilendirme yaptı.


DenizBank Soma Şube Müdürü Mehmet Ünal Boztürk; Soma, Savaştepe, Kırkağaç ve Kınık’ta bulunan tavuk üreticileri ile Soma’da düzenlenen kahvaltıda bir araya gelerek DenizBank’ın tavuk üreticilerine yönelik sunduğu ürün ve hizmetler ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Boztürk, tavuk üreticilerinin yer aldığı kahvaltıda tarım sektörünün gelişmesi yönünde sürdürdükleri yoğun faaliyetler ve sektöre sundukları yenilikçi ürünler ile özel bankalar arasında 1. sırada olduklarına dikkat çekti. Boztürk, tavuk üreticilerine ilave kümes yapımı, kümeslerin bakım ve revizyonuna yönelik ilave ekipman alımı gibi her türlü yatırımları için uygun koşullarda kredi imkanı sunduklarını, bununla beraber tavuk üreticilerinin kömür, talaş, kümes malzemeleri, yem, saman gibi tarımsal ihtiyaçlarını Üretici Kart ile anlaşmalı işyerlerinden uygun vadelerle karşılayabileceklerini belirtti. Üreticilerin her zaman yanında olduklarını ve bundan sonrada olmaya devam edeceklerini belirten Boztürk, “Bugüne kadar her zaman tarımsal üreticinin yanında olduk. Tarımda sahip olduğumuz sektörel uzmanlığımız ile üreticinin her türlü ihtiyacına yanıt verebiliyoruz” dedi.
  

Ekleme Tarihi
11.10.2013
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Denizbank, Tavuk Üreticileri, İle Buluştu
Link: Denizbank Tavuk Üreticileri İle Buluştu




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız