Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 11 Mayıs 2024 Cumartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 


Aydın 2. Tarım Hayvancılık Ve Gıda Fuarı İlk 3’e Adını Yazdırdı

AYDIN (İHA) - Ay Tarım adı altında 21-24 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Aydın 2. Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı 293 firma ve 118 bin ziyaretçinin katılımıyla Türkiye tarım fuarları arasında 3'üncü sıraya yerleşti.
 
Aydın 2. Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı’nın bitmesi üzerine fuar organizasyonun düzenlenmesini üstlenen KOBİ Fuarcılık Genel Müdürü Manap ve KOBİ Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Tokat basın toplantısı gerçekleştirdi. 4 gün boyunca ziyaretçilere açık olan fuarla ilgili izlenimlerini değerlendiren Manap ve Tokat bir başarıya daha imza attıklarını dile getirdi.
 
2013 yılında Türkiye’de yapılan tarım fuarları arasında ilk 3’e isimlerini yazdırdıklarını belirten KOBİ Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Tokat, “Aydın Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı’nın 2. kez düzenlenmesine rağmen bu başarıyı yakalamasında organizasyon firmamıza, Aydın Valiliği, Aydın Belediyesi, Türkiye Odalar Birliği ve Borsalar Birliği, Aydın Ziraat Odası, Aydın Ticaret Odası, Aydın Ticaret Borsası, ve Aydın Sanayi Odası, Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Tepecik Belediyesi, Aydın İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, KOSGEB Aydın Hizmet Merkezi Müdürlüğü ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) çok büyük katkıları bulunmaktadır ve hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Düzenlemiş olduğumuz organizasyonda Aydın Belediyesi fuar alanının çevre düzenlemelerinin yapılması, fuarın kamuoyunda duyurulması, şehir merkezinden fuar alanına ziyaretçilerin taşınması için ücretsiz servis desteği ile organizasyoda üstün gayretler sarfetmişlerdir. Ayrıca fuarda zabıta personeli desteği ile oluşabilecek aksaklıkların giderilmesine katkı vermişlerdir.
 
Organizasyonun başarıya ulaşmasındaki en büyük birisi olan ziyaretçi çalışmalarının tamamı Aydın Zirarat Odası’nın üstün gayretleri ile gerçekleşmiştir. İlçe Ziraat Odaları ile birlikte çok güzel bir şekilde organize olarak fuara ziyaretçi akınını sağlamışlardır” dedi.
 
 

Ekleme Tarihi
26.11.2013
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Aydın, 2. Tarım Hayvancılık Ve Gıda Fuarı, fuar
Link: Aydın 2. Tarım Hayvancılık Ve Gıda Fuarı İlk 3’e Adını Yazdırdı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız