Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 13 Mayıs 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 


Gaziantep Yöresine Ait Yemekler Selçuk Mutfağı'nda Yapıldı

İZMİR (İHA) - Selçuk İMKB Uygulama Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi mutfağına konuk olan Gaziantep Aşçıların Buluşma Noktası Aregala Sınır Tanımayan Şefler Derneği üyeleri burada yaptıkları yöresel yemeklerini katılımcılara ikram ettiler.

Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir Fuarına katılmak için Gaziantep'ten gelen 5 usta aşçı, fuar öncesi Selçuk İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinin Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Mutfak Dalı Öğrencilerinin ‘’Mutfak Kültürleri’’ Projesi çerçevesinde; Atölye Çalışmalarına katıldılar. Gaziantepli usta öğretici aşçılar, Okulun mutfağında öğrencilerle birlikte yaptıkları yöresel yemeklerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve tüm katılımcılara ikram ettiler.
 
Gaziantepli usta aşçılara Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek ve Şube Müdürlerince birer teşekkür belgesi verildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek, Selçuk'taki öğrencilere kendi yörelerine özgü yemek çeşitlerini uygulamalı olarak tanıtan konuk aşçılara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Oldukça lezzetli yemeklerini Selçuk'taki öğrencilerle birlikte yapan Gaziantepli usta aşçıların isimleri şöyle: Executive Chef Battal Yıldırım, Executive Chef Kadir Erzene, Executive Chef Ali Bedri Çelikhan, Executive Chef İsmet Hızan ve Executive Chef Berat Kadir Çelik.
 
 

Ekleme Tarihi
10.12.2013
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Gaziantep Yöresine, Ait Yemekler, Selçuk Mutfağı'nda Yapıldı, lezzetli yemekler
Link: Gaziantep Yöresine Ait Yemekler Selçuk Mutfağı'nda Yapıldı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız