Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 05 Mayıs 2024 Pazar
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 


Uşak'ta Halk Ekmeğe Vatandaşlardan Tam Not

UŞAK (İHA) - Uşak Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşmakla birlikte kalitesi ile de takdir kazanmaya devam ediyor.
 
Türk Gıda Kodeksi’ne uygun olarak üretilen ekmekler fiyatı ile de en ucuz belediyeler arasında yerini alırken, zaman zaman gerek Uşak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gerekse İl Gıda ve Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri denetimlerinden tam not alıyor. Halk ekmekte yasa ile belirtilen maddeler ise hiçbir şekilde kullanılmıyor. Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Ali Erdoğan halk ekmekte önceliklerinin kalite olduğunu vurgularken bu konuda başarı elde ettiklerini iletti. Belediyenin halk ekmek ile ucuz ve kaliteli ekmeği vatandaşlara sunduğunu hatırlatan Erdoğan, " Halk ekmek projesinde her zaman önceliğimiz arasında dar gelirli vatandaşlarımızın kaliteli ekmeği ucuza yemesi yer alıyordu. Bu düşünce ile çıktığımız yolda güzel işler yaptık. Ekmeklerimiz vatandaşlarımızın takdirini kazanmakla birlikte denetimlerden de tam not almaktadır. Bu bizim yaptığımız için güzelliğinin göstergesidir” dedi.

Ekmeklerde hiş iade gerçekleşmediğini vurgulayan Başkan Erdoğan, bu durumun bile ne kadar önemli bir iş yaptıklarının bir ifadesi olduğunu bildirdi. Halk ekmekte 6 adet satış noktasında bile kentin birçok mahallesinden vatandaşların gittiğini hatırlatan Erdoğan,”Bu durum vatandaşlarımızın ekmeğini ne kadar benimsediğini göstermektedir. Uzak mahallelerden bile vatandaşlarımız ekmeklerini almak için satış noktalarımıza gelmektedir. Bizde bu nedenle satış noktalarımızı arttırmak için çalışmalara başladık” şeklinde konuştu.

Halk ekmeğin kalitesinin herkes tarafından tescillendiğini belirten Belediye Başkanı Ali Erdoğan, "Belediyemiz her zaman kentin her yönü ile en iyi noktalara olmasını hedefledi. Bu nedenle sürekli projeler üreterek yoluna devam etti. Yaptığımız yüzlerce proje ile kentimiz mutlu olurken vatandaşlarımızın hayatlarını daha da rahatlatacak işlere de imza attık. Bu işlerden birisi de halk ekmek projesidir. İlimizde özelikle dar gelirli vatandaşlarımızın ucuz ve kaliteli ekmek yemesi için halk ekmek fabrikası üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyorduk. Fabrikamızın açılması ile birlikte 6 adet satış noktası yaptık. Satış noktalarımızda tabiri caizse her gün kuyruklar oluşmaktadır. Bu kuyruklar ekmeğimizin kalitesinin göstergesidir. Dar gelirli vatandaşlarımız için yaptığımız proje kentin projesi haline geldi. Halk ekmekteki kalitemiz ile vatandaşlarımız fırınların ekmek fiyatı indirimi ile karşılaştı. Şimdi her yerde ucuz ekmek yeniliyor. Ekmeğimiz sağlık açısından da Türk Gıda Kodeksine uygun olarak üretilmektedir. O hali ile halk ekmeğimiz vatandaşlarımızın öncelikleri arasında yerini almıştır. Biz bu durumda vatandaşlarımızdan aldığımız dualar ile en büyük mutluluğu yaşıyoruz. Ayrıca ekmeğimizi kalitesi gerek belediyemiz zabıta ekipleri denetimlerinde, gerekse İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri denetimlerinde ortaya çıkmıştır. Biz bu düşünceler ile kaliteli olan ekmeğimizin satış noktalarını arttıracağız” dedi.
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
15.03.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Uşak, Halk Ekmeğe, Vatandaşlardan Tam Not, ekmek, Halk ekmek
Link: Uşak'ta Halk Ekmeğe Vatandaşlardan Tam Not




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız