Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 28 Mart 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 


TürkTraktör'den "Traktörde Kurumsal 2. El" platformu

Platformda çiftçiler, bütçesine ve kullanım amacına uygun traktörü ikinci el olarak satın alabiliyor.
 
İSTANBUL - TürkTraktör'ün New Holland ve Case IH markaları için oluşturduğu "Traktörde Kurumsal 2. El" platformuyla çiftçiler, bütçesine ve kullanım amacına uygun traktörü ikinci el olarak satın alabiliyor.

TürkTraktör açıklamasına göre, TürkTraktör bünyesinde bulunan Case IH ve New Holland bayileri, ellerindeki 2. el traktörlerle ekipmanlarını "www.newholland2.net" ve "www.caseih2.net" web siteleri üzerinden çiftçilerin beğenisine sunuyor. Sisteme, Case IH ve New Holland marka traktörlerle ekipmanları dışında diğer 2. el traktör markası da dahil edilebiliyor.

TürkTraktör, New Holland marka 2. el traktörlerde geçerli olmak üzere, garanti hizmetlerini Tur Assist ile sunuyor. Tur Assist ile yapılan iş birliği kapsamında, 2. el müşterisi; servise çekim, servis ekipleri ile yerinde onarım ve bilgilendirme hizmetleri gibi imkanlardan yararlanabilecek. Garanti kapsamındaki traktör; detaylı ekspertizi, gerekli revizyonları ve bakımları yapılmış, güvenilir 2. el olarak müşterilere sunulacak.

TürkTraktör, çiftçilerin bütçesine ve kullanım amacına uygun traktörü alırken ihtiyaç duyabileceği finansman desteğini de sağlıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TürkTraktör Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Matthieu Sejourné, bütün dünyada olduğu gibi Türkiye'de de 2. el traktör pazarı gerçeğinin var olduğunu, ancak 2. el traktör pazarını sahiplenen kurumsal bir yapı olmadığını belirtti.

Türkiye'de üretim yapan, her zaman Türk çiftçisinin gereksinimleri doğrultusunda çözüm üreterek, 2. el traktör konusunda da çiftçilere kurumsal güvenceyle çözüm sunulması gerektiğine inandıkları için bu fikrin ortaya çıktığını ifade eden Sejourne, çifitçilere doğrudan sağlayacakları hizmet ve faydaların yanı sıra bu sistemin, Türkiye 2. el traktör pazarına yönelik önemli bir hizmet olduğunu, bu sebepten dolayı websitesi platformunu sadece kendi markalarıyla kısıtlamadıklarını ve sistemi tüm markalara açtıklarını bildirdi.

Sejourne, çiftçilerin bütçesine ve kullanım amacına uygun traktörü kurumsal güvenceyle ve kurumsal bir şirketin hizmetler paketiyle satın almasının kendileri için önemli olduğunu ifade etti.
 
 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
18.03.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: TürkTraktör, 2.el, platform, çiftçi
Link: TürkTraktör'den 'Traktörde Kurumsal 2. El' platformu




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız