Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 16 Mayıs 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 


Aksaray Tarım ve Hayvancılık Fuarı'na Hazırlanıyor

AKSARAY (İHA) - Aksaray’da 3-5 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Tarım ve Hayvancılık Fuarına 101 firmanın katılacağı bildirildi.
 
Aksaray Ziraat Odası’nda gerçekleştirilen toplantıda fuar hakkında bilgiler veren Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Aksaray’ın tarım ve hayvancılıkta bir ilke imza attığını belirterek, “Aksaray Ziraat Odası olarak Aksaray’ın fuar hayalini gerçekleştiriyoruz. Bu hayal 3-5 Nisan tarihleri arasında gerçek olacak. Fuarımız bu tarihlerde açılıyor. Biz daha önce çiftçilerimizi çevremizdeki illere fuarlara götürüyorduk. Şimdi çiftçilerimizin başka yerlere gitmemeleri için tarım ve hayvancılık fuarını ayaklarına getiriyoruz. Fuarımıza bugün itibari ile 101 firma katılacak. Bunun 25’e yakını Aksaray’ın katılımcısı ve diğerleri de il dışı ve ülke dışından katılımlar. Bizim istediğimiz Aksaray’daki tüm üreticilerimizin bu fuara katılması ve bilinçlenmeleri. Teknolojinin yeni ürünlerini bire bir görmelerini istiyoruz” dedi.
 
Toplantıda konuşan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ahmet Koçaş, Aksaray’da tarım ve hayvancılık alanında bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Artık çiftçilerin fuarlar için diğer illere gitmelerine gerek kalmadığını savunan Koçaş, "Çünkü Aksaray tarım ve hayvancılık şehri. Çünkü Aksaray’ın nüfusunun yüzde 80’i tarım ve hayvancılıkla uğraşıyor. Artık çiftçi ve üreticilerimiz bu tür faaliyetler için diğer illere gitmek zorunda kalmayacak" diye konuştu.
 
Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ve Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk, tüm üreticileri fuara davet etti. 
 
 

Ekleme Tarihi
25.03.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Aksaray, tarım, hayvancılık, fuar
Link: Aksaray Tarım ve Hayvancılık Fuarı'na Hazırlanıyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız