Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Nisan 2024 Pazartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 


Çikolataya talep bitmez

Türkiye'nin süratle geliştiğini dile getiren Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, bu durumdan istifade ettiklerini söyledi. Ülker, 'İşler kötü değildi ki, hiç şikayet etmedim. Çikolata üretiyoruz ve çikolataya her zaman talep vardır' dedi. Ülker, 3. Havalimanı yakınlarında arazi satın aldığı iddialarını ise yalanladı.

Türkiye'nin süratle gelişen bir ülke olduğunu belirten Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, 'Ülkemiz hızla gelişiyor. Hepimiz bu durumdan istifade ediyoruz. Bu açıdan memnunuz' dedi. Yerel seçimlerde iç piyasanın durağanlaşmadığını kaydeden Ülker, 'Mahalli seçimlerin başında ve sonundaki süreçte iç piyasa pek etkilenmedi. Vatandaş seçimini yaptı. Halk oyunu kullandıktan sonra kimsenin yorum yapması doğru değil' şeklinde konuştu. Şirket faaliyetlerinin olumlu seyrettiğini ifade eden Ülker, 'İşler kötü değildi ki, hiç şikayet etmedim. Çikolata üretiyoruz ve çikolataya her zaman talep vardır' değerlendirmesinde bulundu.

YEDİDEN YETMİŞE MÜŞTERİSİ VAR

Bisküvi ve çikolata üretiminde iyi bir ekiple çalıştıklarını aktaran Ülker, 'Yediden yetmişe her yaş grubunda müşterimiz var. Gelişim potansiyeli olan işlerle uğraşıyorum' dedi. Son dönemde Ülker bünyesine katılan Şok'ta gönüllü kalite denetçisi uygulamasına geçtiklerini ifade eden Ülker, 'Sadece kendi ekibimiz değil, Ülker tüketicileri de bizim ekibimizin bir parçası oldu. Şok'a gidip alışveriş yaparken gördüklerini bize yazıyorlar. Mesela geçen gün, gönüllü bir denetçimiz instagramdan yazmış' diye konuştu. Mükemmelliyetçilik açısından bakıldığında ülkenin var olan eksikliklerinin görülebileceğine değinen Ülker, eksiklerin teşvik edici olması gerektiğini vurguladı.

'Arsa aldı' iddiaları asılsız

3. Havalimanı inşaatı yakınlarından arazi satın aldığı iddialarını yalanlayan Murat Ülker, iddiaların asılsız olduğunu ve araziyle ilgilenmediğini söyledi. Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) imarı sabit ve planı çizilmiş olan yerleri alabildiğine dikkat çeken Ülker, 'GYO'lar kanunen aksi şekilde hareket edemez' dedi. Arazinin iyi bir yatırım aracı olmadığını söyleyen Ülker, 'Paranın nakit gelmesi daha avantajlı. O nedenle arsa işi avantaj sağlamaz; arazi işi bana göre değil' dedi.

Girişimciler için destek fonu

Girişimci yetersizliğinden şikayet edildiğine dikkat çeken Ülker, 'Girişim sermayesinde de sıkıntı var. Ülker olarak bunun için bir fon oluşturduk. Üretim aşamasına gelebilecek fikirlere bu fondan destek sağlıyoruz' dedi. Girişimci ruhu olan herkesi birlikte çalışmaya davet eden Ülker, yıllardır girişimcilere desteklerinin sürdüğünü belirtti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
22.04.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: çikolata, talep, Yıldız Holding
Link: Çikolataya talep bitmez




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız