Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 03 Mayıs 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
lahmacun 

Lahmacuna büyük ödül



Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü’nün (International Taste & Quality Institude - ITQI) 1961 yılından beri her yıl düzenlediği lezzet ve kalite ödülleri bu yıl da sahiplerini buldu.


Ülkemizin ilk ve tek Superior Taste Award sahibi çiğ köfte üreticisi Tatlıses Gıda, geçtiğimiz gün düzenlenen törende lahmacun ile de aynı ödüle layık görüldü. Geleneksel lezzetlerimizi başarıyla ulusal arenada temsil eden marka, dünya çapında kabul gören bu ödülle ülkemize yeni bir başarı daha kazandırdı.

57 ülkeden 1.500'den fazla yiyecek ve içecek, International Taste and Quality Institute’ye getirilerek birbirinden farklı lezzet testlerine tabi tutuldu. Markalarının yerel ve uluslararası pazarda farklılaşmasını ve bilinirliğinin artmasını isteyen Türk şirketler de, ürünlerinin Superior Taste Award ile sertifikalanması için Brüksel’e gönderdi. Yiyecek ve içeceklerin lezzetlerinin değerlendirilmesi 60 yıldızlı şef ve 60 sömeliyen tarafından kapalı göz testi ile gerçekleştirildi. Geçtiğimiz yıl çiğ köfte ile Superior Taste Award alan Tatlıses Gıda, bu yıl da bir başka geleneksel lezzetimiz olan lahmacun ile Türklerin gıda sektöründeki başarısını tescil ettirdi.











http://www.milliyet.com.tr

Ekleme Tarihi
09.06.2014
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: Lahmacun
Link: Lahmacuna büyük ödül




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız