Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 16 Nisan 2024 Salı
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 


Çiftçilere Makina Ekipman Desteği Uyarısı

Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman, makina ekipman desteği alacak olan çitçilerin 21 Temmuz’a kadar İlçe Tarım Müdürlüğüne projelerini getirmeleri gerektiğini, aksi taktirde makine ekipman desteği haklarından yararlanamayacaklarını belirtti.

Geçtiğimiz hafta makina ekipman desteği almaya hak kazananların listesi belli olmuştu. Ancak gerekli prosedürü yerine getirmeyenlerin makine ekipman desteği hakkı yanacak.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman, 21 Temmuz tarihine kadar çiftçilerin İlçe Tarım Müdürlüğü'ne projelerini götürmesi gerektiğini belirterek, “Bundan bir ay önce ekipman desteği başvuruları alınmış değerlendirme sonucu 250 civarında üreticimize bir takım ekipman çıkmıştı. Bunlar başta, tırpan motoru, traktör, süt sağım makinaları, fındık dal parçalama makineleri yaklaşık 250 civarında makina ekipman desteği hak kazanan vatandaşlarımız var. Ancak bazı vatandaşlarımızın protokolünü yaptıkları projelerle ilgili firmalardan projelerini alıp henüz daha İlçe Tarım Müdürlüğüne başvurmadıklarını duyduk.

Ayın 11’i ve 21’ i arasında başvurmaları gerektiğini, başvurmazlarsa haklarının kaybolacağı bilgisine sahip oldum. Bunun için, çitçilerimizin bir an önce projelerini alıp İlçe Tarım Müdürlüğüne ayın 21’ine kadar başvurmaları gerekmektedir” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
11.07.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Çiftçilere, Makina Ekipman Desteği Uyarısı
Link: Çiftçilere Makina Ekipman Desteği Uyarısı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız