Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 


Case IH, Yeni Gözdesini Tanıttı; Farmall U Serisi

Türk çiftçisinin öncelikli tercihi olan Case IH, zengin ürün gamı ve Case IH marka tarım ekipmanlarıyla BURTARIM 2014’e damgasını vurdu. Case IH’in standının gözdesi olarak ise tamamen yeni Farmall U Serisi öne çıktı. 

Gücünü geçmişinden alan, sağlam ve güçlü ürünleri ile çiftçilerin öncelikli tercihi olan Case IH zengin ürün gamı ve ileri teknolojisiyle pazardaki etkinliğini sürdürüyor. Case IH küçükten büyüğe tüm gamı ve Case IH marka ekipmanlarının yanı sıra yeni Farmall U Serisi’ni Bursa 12. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı’nda (BURTARIM 2014) çiftçilerle buluşturdu. Farmall U Serisi güçleri 107 HP ile 114 HP arasında değişen 2 farklı versiyon halinde satışa sunuluyor.

Farmall U Serisi
 
Case IH ürün gamında yer alan JXU Serisinin devamı niteliğinde ürün gamına dahil olan Farmall U Serisi her biri Tier 4 egzoz emisyon normuna uygun 2 farklı beygir seçeneğiyle satışa sunuluyor. Her biri dört silindirli turbo beslemeli motorlar 107 HP ve 114 HP güç alternatiflerine sahip. Common-rail enjeksiyon sistemine sahip motorlar yüksek performans ile yakıt ekonomisini aynı potada eriterek son derece verimli bir yapı sergiliyor.

Küçük ve orta ölçekli çiftçilerin yalnızca tarla işlerinde değil hayvancılık gibi her türlü tarımsal işlerinde de kullanabileceği Farmall U Serisi sadece yeni motoruyla değil, yeni kabin tasarımı ve kullanım ergonomisiyle de övgüyü hak ediyor. Standart olarak sunulan yolcu koltuğu kabin içi yaşam alanı konforunu arttırırken, ergonomik olarak tasarlanan ve konumlandırılan kumanda kolları ise daha kolay bir kullanım sunuyor. 24 ileri-24 geri Hi-Lo buçuk vites sitemine sahip transmisyon tarım işlerinde ihtiyaç duyulabilecek tüm hız ve kademelerinin kolaylıkla yakalanmasını sağlarken, yüksek kaldırma kapasitesi ise geniş bir kullanım alanı sunuyor. 4WD olarak Türk çiftçisinin beğenisine sunulan Farmall U Serisi, elektro-hidrolik Powershuttle özelliği ile ileri-geri manevraları kolaylaştırıyor.
 
Kendini kanıtlamış motoru, yapısı yüksek güç kilo oranı ve manevralarda sergilediği çevik yapı ile yeni Farmall U Serisi, kuyruk mili gerektiren işlerde ve ön yükleyici çalışmalarında üretkenliği arttırıyor.
 
 
 
 
Case IH LB Serisi Büyük Balya Makineleri
 
Tarım makineleri sektörünün önde gelen markalarından Case IH yenilenen büyük balya makinesiyle çiftçilerin çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Tasarımı yenilenen ve kapasitesi arttırılan Case IH LB Serisi Büyük Balya Makineleri; LB 324 (80x70) ile LB 334 (80x90) 4 ipli ve LB 424 (120x70), LB 434 (120x90) 6 ipli olmak üzere iki farklı seri halinde satışa sunuluyor. Kıyıcı yapısına göre 10 farklı versiyon söz konusu. Case IH LB Serisi çift düğümlü bağlama teknolojisi ve 42 strok/dakika’dan 48 Stok/dakika’ya çıkartılan piston hızı sayesinde yüksek hızlarda daha sağlam balyalar yapabiliyor.
 
Dümenlenebilir tandem aks, Ön besleme odası, Aktif Balya Ağırlık Ölçme Sistemi, Bale Eject™ Balya Boşaltma Sistemi, Katlanır balya çıkış oluğu, Otomatik yağlama ve gresleme sistemi, Renkli ve Dokunmatik monitör gibi özellikler Case IH LB Serisi Büyük Balya Makinelerinde standart olarak sunuluyor. 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
23.10.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Case IH, Yeni Gözdesini Tanıttı, Farmall U Serisi, traktör, mekanizasyon
Link: Case IH, Yeni Gözdesini Tanıttı; Farmall U Serisi




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız